Wedits: Marcel & Maryla

Hallo! Wij zijn Maryla & Marcel Fossen. Leuk om kort kennis te maken!  Wij hebben elkaar ontmoet tijdens een reis in Egypte. Daar hebben we onze wederzijdse passie ontdekt voor reizen, fotografie en elkaar. Tijdens die reis is onze fascinatie voor licht en liefde ontstaan. We droomden van nieuwe en spannende manieren om de wereld (en de verhalen) te zien door de zoeker van onze camera’s. We zijn getrouwd in 2012 en we wonen in samen in Alkmaar.

We fotograferen bruiloften professioneel sinds 2014. We zijn er net als veel anderen ingerold en ontdekten dat we heel erg blij worden van bruidsfotografie. De dag zelf is heel erg inspirerend, we genieten er van om de getuige te zijn van de manier waarop bruidsparen de liefde vieren. Vervolgens komen de beelden écht tot leven tijdens het editen en maakt de uiteindelijke serie een geweldige herinnering van de bruiloften. De vele liefdevolle reacties van onze bruidsparen zijn keer op keer prachtig om te horen, daar doen we het voor!

Toen we steeds meer bruiloften vastlegden, ging er ook steeds meer tijd zitten in het selecteren en bewerken van de bruiloften. Omdat het trouwseizoen relatief kort is en het zich vooral afspeelt op vrijdagen en zaterdagen, hebben we weinig tijd om uit te rusten en te genieten van andere dingen om zo de creatieve batterij weer op te laden. We hebben gezocht naar een manier om meer tijd over te houden en gekeken naar een partij die de edits voor ons kan doen. We stellen zelf echter hoge eisen aan de bewerkingen dus dat was best een zoektocht. Wat we misten is een vaste editor die onze stijl echt kent, steeds weer begonnen we opnieuw. Inmiddels  hebben we een klein team van mensen opgeleid en breiden we uit. De kwaliteit en consistentie van de edits zijn voor ons het allerbelangrijkste, in combinatie met een korte doorlooptijd is het voor ons duidelijk, we doen het niet meer zelf.